Dåbs-klud som minde

Når et barn bliver døbt, får det en strikket dåbs-klud med hjem som minde.

Dåb er ord og vand. Når vandet tre gange ved dåb øses over barnets hoved, bliver det vådt, og skal tørres. Det er hidtil sket med en papirserviet.  Men fremover vil det ske med en særlig strikket dåbs-serviet. I servietten er der strikket forskellige mønstre - dåbssymboler som f.eks. hjerte - anker - kors for tro, håb og kærlighed. Det er menighedsrådsmedlem Else Tranholm, som er kommet med ideen og som har påtaget sig at strikke servietterne.

Dåbs-kluden er en meget personlig gave fra kirken til dåbsforældre og dåbsbarn, som vi håber bliver værdsat som et minde fra dåbsfesten.

Bibellæseplan 2018

Det nye kirkeår er netop begyndt og dermed er den nye bibellæseplan trådt i kraft. Den kan hentes i papirudgave i kirkerne. Den fås også som gratis app til iPhone/iPad samt til Android-enheder. I år med nye funktioner Gå til Bibelselskabets hjemmeside