Sognets Hus

Sognets Hus vinder navnekonkurrence

Menighedsrådsformand Karen Jensen overrækker gavekort til Carsten Holm Thomsen

'Sognets Hus' er navnet på de nye sognelokaler, som i øjeblikket skyder op ved Værestedet.

Navnet 'Sognets Hus' er udvalgt af Øster Hassing - Gåser menighedsråd blandt de 27 forskellige forslag, som er indsendt til konkurrencen.

Vinder af konkurrencen er tidligere skoleleder og kirkeværge Carsten Holm Thomsen.

Menighedsrådet er meget taknemlig for de mange forslag, som er kommet. Vi er glade for hvert eneste forslag - og oprigtigt overraskede over den store interesse, navnekonkurrencen har vakt. 27 forskellige forslag er mange. De tankevækkende forslag til navn viser stor fantasirigdom - og mange viste stor forståelse for bygningens særlige karakter.

Navnet 'Sognets Hus' vinder ved nærmere eftertanke. For det er det, det er: sognets hus, et sted for alle. I valget af sognets Hus' spiller det ind, at de to sogne - Øster Hassing sogn og Gåser sogn - adventssøndag 27/11-2016 - bliver sammenlagt til ét sogn: Øster Hassing - Gåser sogn. Den udvikling har været på vej længe, men bliver nu virkelighed. 'Sognets Hus' peger derfor på, at det er for alle i det nye sammenlagt sogn.


   

 

 

Bibellæseplan 2018


Det nye kirkeår er netop begyndt og dermed er den nye bibellæseplan trådt i kraft. Den kan hentes i papirudgave i kirkerne. Den fås også som gratis app til iPhone/iPad samt til Android-enheder. I år med nye funktioner Gå til Bibelselskabets hjemmeside


Bibelselskabet

På hjemmesiden ligger bl.a. Bibelen Online med søgefunktion, informationer om Bibelen og dens historie, Søndagens Tekst samt redskaber til brug af Bibelen i hverdagen.

www.Bibelselskabet.dk