Sognets Hus

Alterniche udsmykket

Alternichen i Sognets Hus er nu meget dejligt udsmykket. Inde i nichen er 36 kakler med forskellige kirkelige symboler i afstemte og fine farver. Kaklerne er lavet af en gruppe børn i overbygningen på Gandrup skole i faget billedkunst bistået af kunstner Louise Maagaard  og lærerne Nanna K. Myhlendorf og Birgitte Bendixen. 
Dørene til nichen er udsmykket med stof med 'fiksemotiv'  - et centralt  kirkeligt symbol. Stof-billeder er lavet af Gandrup skoles 5. klasser. 
Efter påske inviteres til fernisering/reception for børn, deres lærere, kunstneren og andre interesserede. Herom senere.

Sognets Hus vinder navnekonkurrence

Menighedsrådsformand Karen Jensen overrækker gavekort til Carsten Holm Thomsen

'Sognets Hus' er navnet på de nye sognelokaler, som i øjeblikket skyder op ved Værestedet.

Navnet 'Sognets Hus' er udvalgt af Øster Hassing - Gåser menighedsråd blandt de 27 forskellige forslag, som er indsendt til konkurrencen.

Vinder af konkurrencen er tidligere skoleleder og kirkeværge Carsten Holm Thomsen.

Menighedsrådet er meget taknemlig for de mange forslag, som er kommet. Vi er glade for hvert eneste forslag - og oprigtigt overraskede over den store interesse, navnekonkurrencen har vakt. 27 forskellige forslag er mange. De tankevækkende forslag til navn viser stor fantasirigdom - og mange viste stor forståelse for bygningens særlige karakter.

Navnet 'Sognets Hus' vinder ved nærmere eftertanke. For det er det, det er: sognets hus, et sted for alle. I valget af sognets Hus' spiller det ind, at de to sogne - Øster Hassing sogn og Gåser sogn - adventssøndag 27/11-2016 - bliver sammenlagt til ét sogn: Øster Hassing - Gåser sogn. Den udvikling har været på vej længe, men bliver nu virkelighed. 'Sognets Hus' peger derfor på, at det er for alle i det nye sammenlagt sogn.


   

 

 

Bibelselskabet

På hjemmesiden ligger bl.a. Bibelen Online med søgefunktion, informationer om Bibelen og dens historie, Søndagens Tekst samt redskaber til brug af Bibelen i hverdagen.

www.Bibelselskabet.dk