SAMARBEJDE

De 6 sogne i 'den gamle Hals kommune' har fundet sammen i et samarbejde, der løbende udvikler sig.

For at 'få papir' på samarbejdet blev der holdt en lille højtidelighed i Ladegården i Hals torsdag den 28. november 2013, hvor menighedsrådene underskrev vedtægter.

Hele 3 vedtægter er det blevet til.

Vedtægt for kirkegårdssamarbejde

De 3 menighedsråd - Hals, Vester Hassing og Øster Hassing-Gåser - har lavet en aftale om samarbejde om kirkegårdsdriften på de 4 kirkegårde (Hals, Vester Hassing, Øster Hassing og Gåser).

Vedtægt for organistsamarbejde

De 5 menighedsråd - Hals, Vester Hassing, Øster Hassing-Gåser, Ulsted og Hou - har lavet en samarbejdsaftale om organistafløsning over sognegrænserne.

Vedtægt for samarbejdet om siden 'Nyt fra din kirke' i Hals Avis

De 5 menighedsråd - Hals, Vester Hassing, Øster Hassing-Gåser, Ulsted og Hou - har lavet en samarbejdsaftale om en ugentlig fælles dobbeltside i Hals Avis - 'Nyt fra din kirke'