Kontakter

Borgergade 37
    9362 Gandrup
    jjkj(at)km.dk
  • Menighedsrådets medlemmer (adresser m.v.)
  • Udvalg under menighedsråd (Valgbestyrelse / Kirke- og kirkegårdsudvalg / Præstegårdsudvalg / Mødeudvalg / ørne- og ungeudvalg / Kor- og koncertudvalg)
  • Ansatte (Organist / kirkesanger / graver)

NYT SOGN: Øster Hassing - Gåser sogn

Ved kgl. resolution af 23. august 2016 er det bestemt, at øster Hassing og Gåser sogne lægges sammen til et sogn med navnet: Øster Hassing - Gåser sogn med virkning fra 1. søndag i advent, søndag den 27. november 2016.

Det menighedsråd, der er valgt ved menighedsrådsvalget efteråret 2016 bliver det første menighedsråd i det nye Øster Hassing - Gåser sogn.

Send en mail til sognepræst Jens Jacob Jensen

Bibellæseplan 2018

Det nye kirkeår er netop begyndt og dermed er den nye bibellæseplan trådt i kraft. Den kan hentes i papirudgave i kirkerne. Den fås også som gratis app til iPhone/iPad samt til Android-enheder. I år med nye funktioner Gå til Bibelselskabets hjemmeside