Kontakter

9362 Gandrup
    jjkj(at)km.dk

NYT SOGN: Øster Hassing - Gåser sogn

Ved kgl. resolution af 23. august 2016 er det bestemt, at øster Hassing og Gåser sogne lægges sammen til et sogn med navnet: Øster Hassing - Gåser sogn med virkning fra 1. søndag i advent, søndag den 27. november 2016.

Det menighedsråd, der er valgt ved menighedsrådsvalget efteråret 2016 bliver det første menighedsråd i det nye Øster Hassing - Gåser sogn.

Mødereferater

Mødereferater fra menighedsrådsmøder (klik her)

Send en mail til sognepræst Jens Jacob Jensen

Bibellæseplan 2018