Skole - kirke børnekor

Palmesøndag i Ø. Hassing 25/3-2018 bliver en særlig gudstjeneste. Det er afslutning på forårets juniorkonfirmandforberedelse. Her vil skole-kirke-koret synge for første gang under ledelse af Stinne Thomsen.

Kirkens børnekor måtte desværre nedlægges sommeren 2016. Men menighedsrådet har fået en aftale med Gandrup skoles kor, der ledes af Mette Kirk, om at kirkesanger Stinne Thomsen går ind og hjælper med de ugentlige kor-øvelser. Mange børn ønsker at synge i skolekoret og der er brug for ekstra hjælp. Til gengæld for de timer kirkesanger Stinne lægger i skolekoret, er det aftalt at koret kan synge i kirken fra tid til anden.

Det er en god ordning for alle parter med et fælles skole-kirkekor i vort lille lokalområde.