Betingelserne for konfirmation

Betingelserne for at kunne blive konfirmeret er:

• Du skal være døbt med den kristne dåb
  • Du skal have fulgt konfirmandforberedelsen
  • Du skal være fortrolig med gudstjenesten i folkekirken. (Hvilket betyder, at du under konfirmandforberedelsen skal have været til gudstjeneste i folkekirken mindst 10 gange.)

Konfirmandforberedelse 2018 - 2019

(Information fra sognepræst Lisbeth Buck, Ulsted)

Når det nye skoleår i august ringer ind, begynder konfirmandforberedelsen igen. Som sidste år skal jeg have konfirmander i Øster Hassing og Gåser Pastorat, sammen med konfirmanderne fra Ulsted, som går på Gandrup skole. Forberedelsen foregår i Sognets hus i Gandrup. Jeg glæder mig til at møde alle konfirmanderne.

Vigtige datoer.
Tirsdag den 14/8 kl. 17.00 – 18.00. Et kort informationsmøde i Sognets Hus for forældre og konfirmander. På mødet har jeg nogle vigtige og praktiske informationer, og der vil være lejlighed til at stille spørgsmål. Desuden vil jeg præsenterer mig selv, da det jo nok ikke alle, der kender mig.

Forberedelsen begynder i uge 33:
7A - torsdag den 16. august fra 14.15 – 15.45 i Sognets Hus.
7B – fredag den 17. august fra kl. 8.00 – 9.30 i Sognets Hus.

50 lektioner skal stilles til rådighed i skoletiden. Med Gandrup skole er det aftalt, at lektionerne fordeles således: 18 dobbeltlektioner for hver klasse, og derudover er der to hele skoledage.

De to hele dage med konfirmandforberedelse er:

Fredag den 24. august. fra kl. 9.00 til ca. 14.30. En dag om kristendommen i Middelalderen, og foregår i Hals.

Og tirsdag den 9. april 2019 kl. 9.00 til ca. 14.30. En dag om påsken, og foregår i Vester Hassing.
OBS - til disse to dage vil vi gerne have frivillige hjælpere fra forældregruppen.

Ud over den normale forberedelse og de to hele dag, er det obligatorisk at deltage i:
- Konfirmandevent i Vodskov onsdag den 19. september fra ca. 17.30 – til ca. kl. 20.30. Ligeledes vil vi gerne have frivillige hjælpere til denne aften.

- Konfirmandaften med Anderes Travel Ape tirsdag den 12. marts 2019 kl. 19.00 – 21.00 i Sognets Hus i Gandrup. Obligatoriske for konfirmanderne, men forældre er meget velkommen til at være med og møde Anders Travel Ape, som med vid, humor og selvironi sætter fokus på de unges liv og det, der optager dem.
Desuden kan der komme andre aftenarrangementer, som konfirmanderne skal deltage i, desværre er de datoer endnu ikke meldt ud.

Konfirmationerne i 2019.
Ulsted 28. april kl. 10.30, og den 5. maj kl. 10.30.

Gåser kirke Bededag fredag den 17. maj kl. 10.30.

Øster Hassing kirke søndag den 19. maj.

På nedenstående blanket bedes I tilmelde til konfirmandforberedelse og konfirmation. Den sendes til mig på mail: lbu@km.dk senest 14. august - eller afleveres til informationsaftenen den 14. august.
God sommer til alle.

Sognepræst Lisbeth Bukh, Ulsted.

Tilmelding til konfirmandforberedelse og konfirmation 2019 - senest den 14. august.

Konfirmandens navn___________________________________________________________________
Adresse________________________________________________________________________________
Fødselsdag og år________________________________________________________________________
Mobilnr_______________________________________________________________________________

Forældres navne.

Adresse.
Mor____________________________________________________________________________________

Mailadresse.
Far_____________________________________________________________________________________

Mobil nr.________________________________________________________________________________

Konfirmation.
Ulsted kirke 28/4__________________________________________
Ulsted kirke 5/5___________________________________________
Gåser kirke 17/5____________________________________________
Øster Hassing kirke 19/5_____________________________________

Ja, jeg kan være frivillig medhjælper ved følgende arrangementer.
Fredag den 24/8 kl. 9.00 til ca. 14.30__________________________________________
Onsdag den 19/9 kl. ca. 17.30 til ca. 20.30______________________________________
Tirsdag den 9/4 2019 kl. 9.00 til ca. 14.30_______________________________________

Bibellæseplan 2018