Kirkebesøg 17/1

1½ time er kort tid, når der skal gås fra skolen til Sognets Hus og tankes på med boller og synges inden bussen kommer og kører klassen til kirkebesøg i Ø. Hassing kirke. Der skal lige være tid til at komme op på prædikestolen - og op til orglet og klokkerne i tårnet. Der er så mange nye fremmede ord at lære i kirken: 'Skibet', 'apsis', 'døbefont', 'kalk', 'disk', 'oblat', 'særkalk', 'piber', 'pibekrave' osv. Tiden flyver af sted når spørgelysten er stor.

'Plejer der ikke at være appelsiner i døbefonten?'---

første gang (onsdag 10/1)

Skal vi ind til pensionistgymnastik? spurgte 3B i sjov, da vi på vej over fra skolen til Sognets Hus rundede Værestedet. Her var et hold pensionister i gang med stolegymnastik. 3 b var godt sultne efter en lang skoledag, så efter velkomstsangen 'Måne og sol' forsvandt bjerge af Elses gode boller og adskillige kander saft. Temaet var jul - og der blev tegnet mange fine og nogle spraglede engle, og navneskilte

Mens børnene så det 3-grenede Helligtrekongerslys blive tændt, hørte de fortællingen om de hellige 3 konger, som handler om jul - men som også drejer sig om barnemord og ondskaben i verden og om Jesus, der må tilbringe de første år af sit liv som flygtning i Ægypten.

Vi sang naturligvis om de vise mønd i 'Dejlig er den himmelblå' - men tiden gik hurtigt

- vi så til sidst filmen 'Glædelig jul, Thomas' - i serien Alle vi børn under himlen - inden Fadervor og slutsangen.

'Vi ses på onsdag....' - blev der råbt fra gangen....

Bibellæseplan 2018

Det nye kirkeår er netop begyndt og dermed er den nye bibellæseplan trådt i kraft. Den kan hentes i papirudgave i kirkerne. Den fås også som gratis app til iPhone/iPad samt til Android-enheder. I år med nye funktioner Gå til Bibelselskabets hjemmeside