TypoScript object path "plugin.tx_flexbox_pi1.renderObjects..slide.10" does not exist

TypoScript object path "plugin.tx_flexbox_pi1.renderObjects..slide.20" does not exist

Gud i kirken - mad i Birken

Der afholdes normalt 2 'Gud-i-kirken-mad-i-Birken-gudstjenester' i Ø. Hassing kirke / året på torsdage.

Gudstjenesterne varer ca. ½ time kl. 17.15 - 17.45

Der kører bus fra BIRKEN, Teglværksvej 6c kl. 17.05 til Ø. Hassing kirke. Efter gudstjenesten kører bussen tilbage til Birken, hvor menighedsrådet serverer varm og god mad.

pris for maden kr. 5 / barn - kr. 10/ voksen.

'Gud i kirken - mad i Birken' arrangeres i samarbejde mellem FDF Ø. Hassing, Ø. Hassing - Gåser menighedsråd og sognepræsten.