Splejsen og kæmpen

'Kirketeateret' gav en forrygende forestilling for børnene i Ø. Hassing kirke en solbeskinnet søndag eftermiddag 4. oktober 2015. Vi voksne morede os også. Det blev en hæsblæsende gennemgang af fortællingen om gavflaben David der som den yngste og mindste af Eli's mange sønner bliver valgt  og salvet til konge af den aldrende profet Samuel. Gennem kostumeskift, rap og bugtalen og brug af statister fra publikum gennemlevede vi det dramatiske møde mellem David og kæmpen Goliat, der blev 'slået omkuld' at Davids stenslynge - og linjen blev til slut trukket op til Jesus, (Davids tip-tip-tip...osv-oldebarn) der også blev født i Jerusalem. Og budskabet er klart: Gud er med alle - og Han har brug for både små og store.

Tak til 'Kirketeateret', Jens Jødal og teknikker Per.