Trio Tresafinado og Kirkernes Børne- og Undomskor

Festlig koncert med trio og kor

i Øster Hassing Kirke fredag den 3. juni kl. 19.00

Koncerten er en del af en workshop for børne- og ungdomskorene fra både Øster Hassing og Vester Hassing kirker sammen med gruppen Trio Tresafinado, som består af Pia Kaufmanas, fløjte, Torsten Borbye Nielsen, guitar og den brasilianske percussionist Afonso Corrêa.

Siden 2005 har trioen samarbejdet med kor over hele landet, og tilbyder et projekt hvor unge korsangere får en inspirerende musikalsk oplevelse sammen med professionelle musikere.

Korene skal synge flotte og smukke sange komponeret af guitaristen Torsten Borbye Nielsen, og har overskriften ”Guds fodspor går gennem græsset”.

Trio Tresafinado vil også spille deres egen musik ved koncerten, og de har et helt specielt udtryk som afspejler musikernes forskellige kulturelle og musikalske baggrund med to klassiske og én rytmisk musiker.  Musikken bygger derfor på både spansk og latinamerikansk musik og den nordiske folketone.

Tag turen forbi kirken en times tid (..også selvom det er fredag J)!

Koncerten er gratis og for alle – både børn og voksne!

Læs mere om trioen på www.tresafinado.dk