Kommende begivenheder

App'en Kirkekalenderen giver en let adgang til gudstjenester, møder og arrangementer i ca. 2.200 kirker, som er tilknyttet Den Danske Folkekirke. App’en viser som standard kirker i en radius af 10 km, og det er muligt at få kirker vist over hele Danmark. Under hver kirke kan du se sognetilhørsforhold, og der er adresser og kontaktoplysninger på præster og kirkefunktionærer. Desuden er der en kørselsvejledning tilknyttet. Kirkekalenderen henter sine data fra Sogneportalen sogn.dk.

Sognets Hus, Bredgade

Der er normalt andagt i kirkesalen i Sognets Hus, Bredgade kl. 14.00 - 16.00 den første og tredje tirsdag i måneden. (Juli månede er der lukket)

Eftermiddagen består af en kort andagt hvor præst og organist medvirker. Derefter er der kaffe á kr. 15.00 og fællessang og undertiden lidt underholdning.

Der satses på en hyggelig eftermiddag.