Vær med til at give håb til mennesker i nød

Det er svært at se væk, når klimaforandringer, krig og ulighed driver millioner af mennesker ud i sult, flugt og nød.

For vi kan faktisk hjælpe. Når du samler ind ved dørene, giver det fremtidsmuligheder og håb til dem, der modtager hjælpen.

De penge, du samler ind ved Folkekirkens Nødhjælps indsamling, går både til akutte katastrofer og langvarige, bæredygtige projekter. Men også til vores arbejde med menneskerettigheder, minerydning og ekstrem ulighed.

Du skal regne med at bruge to til tre timer på en rute, når du samler ind søndag den 11. marts. De fleste steder begynder indsamlingen kl. 10 eller 11, men du modtager en mail om tid og sted, når du bliver tilmeldt.

Fem gode grunde til at samle ind
•Du giver håb til mennesker i dyb nød
•Du udfører et konkret stykke frivilligt arbejde på kort tid
•Det pynter på dit CV og din selvfølelse