Don og Diva

Don og Diva - Café - koncert

Sognets Hus, Bredgade 4 - tirsdag den 2. oktober 2018 kl. 19.30

Café-koncert omkring bordene i Sognets Hus.

Entré kr. 100 

Koncerten:
Et folkeligt festfyrværkeri af nogle af de mest kendte arier, sange og duetter fra opera-, operette- og musicalverdenen.
Koncerten er kendetegnet ved et dynamisk og medrivende samspil mellem de to sangere, pianisten og publikum.
På programmet er kendte duetter og arier fra operarepertoiret fx Papageno og Papagenas duet fra Tryllefløjten af Mozart, ”Nessun Dorma” og  ”O, mio babbino caro” af Puccini. Musikken introduceres med humor af de to sangere, så alle kan være med – uanset om man er operafan eller man måske aldrig tidligere har hørt opera eller musical ”live”.

”det er jo ikke bare en koncert – det er jo en hel forestilling …”

Ensemblet:
Kirsten Stokholm er uddannet klassisk sanger fra konservatoriet i 2002.
Kirsten har gennem årene sunget opera, operette, musical og givet adskillige solokoncerter i kirker og musikforeninger. Med sin forførende stemme og som den flirtende diva hun er, bliver hun ganske uimodståelig for enhver ”Don Juan”.

Thomas Rewes er en erfaren sanger uddannet og bosiddende i Nordjylland.
Han er uddannet klassisk sanger fra konservatoriet i 2010 og har siden sunget opera, operette og utallige koncerter i hele Danmark.
Hans lyse baryton har bragt ham langt i det klassiske repertoire, og som Don er det oplagt både at kunne klinge i dybden og i de forførende tenor-arier.

Christina Beltoft blev uddannet som organist fra musikkonservatoriet i 2005. Siden da har hun arbejdet som organist, og derudover ofte virket som solist og akkompagnatør i forskellige koncertsammenhænge.
For ”Don og Diva” er hun den faste klippe, og musikken hviler trygt i hendes hurtige fingre. Hun forstår med mildhed, humor og et fast greb i tangenterne, at holde styr på de flagrende og til tider ustyrlige sangere. 

Bibellæseplan 2018


Bibellæseplan kan hentes i papirudgave i kirkerne. Den fås også som gratis app til iPhone/iPad samt til Android-enheder. I år med nye funktioner Gå til Bibelselskabets hjemmeside


Bibelselskabet

På hjemmesiden ligger bl.a. Bibelen Online med søgefunktion, informationer om Bibelen og dens historie, Søndagens Tekst samt redskaber til brug af Bibelen i hverdagen.

www.Bibelselskabet.dk