NT - BIBEL HALVMARATON

Torsdag den 4. januar kl. 19.00 i Sognets Hus

opvarmning til læsning af Det Nye Testamente

Har du overvejet at læse Det Nye Testamente? Nu er chancen der til at komme i gang og blive 'skubbet' igennem læsningen. Det er overkommelig - det kræver at man dagligt læser 2 - 3 kapitler.

Vi er en gruppe, der i efteråret over 14 uger har læst dele af Det Gamle Testamente i uddrag. Vi vil nu gerne invitere andre med på rejsen, nu vi går i gang med at læse hele Det Nye Testamente.

UGENTLIG MØDE - Efter introduktionsaftenen 4/1-18 - som skal handle om tiden - da tiden vendte - og overgangen mellem det gamle og det nye testamente - vil vi mødes til fyraftensmøde torsdage kl. 17.15 - 18) for at tale om det læste - og for at holde hinanden fast på læsningen.

FACEBBOOK - der er oprettet en lukket gruppe på Facebook, hvor man også kan følge læsningen - og hvor man kan krive sammen om spørgsmål og program.

BIBEL - til læsning kan man bruge sit eget  nye testamente. Jeg anbefaler dog 'Bibelen - til konfirmander' udgivet af Bibelselskabet 2016, som er en meget fin og særdeles læsevenlig udgave af bibelen - og som også rummer en del fakta-viden.

BIBEL-HALVMARATON følger en læseplan udarbejdet i bogen 'Bibelhalvmaraton', af Allan Ibsen, Ole Lundegaard og Lasse Åbom (Bibelselskabets forlag 2017).

Danmark under besættelsen - SOGNEAFTEN

Sogneaften 30. januar 2018 kl. 19.00 i Sognets Hus, Bredgade 4.

fhv. skoleleder Arne Sloth Christoffersen fortæller om: Danmark under besættelsen.

Intereseret i Ludo - Uno - Yatzy

Er du interesseret i at spille Uno - Yatzy - 500 - Ludo eller et andet kortspil / brætspil - en børn fra 3. klasse på Gandrup skole?

I forbindelse med et 'ÅBENT SKOLE'-projekt er det tanken at invitere børnene fra 3. klasse over i Sognets Hus, Bredgade 4C til spilledag i de 'gamle' spils tegn. Dagen er endnu ikke fastsat,  men det bliver formentlig i uge 6 (februar) i 2018.

Vi håber, at der er mange voksne, der kunne være interesseret i at give en hjælpende 'spille-hånd' - og bruge  nogle timer i leg sammen med børnene.

Er du interesseret,  bedes du melde dig til Jens Jacob - evt. ring/sms 24679164 eller mail jjkj(att)km.dk.

Bibellæseplan 2018

Det nye kirkeår er netop begyndt og dermed er den nye bibellæseplan trådt i kraft. Den kan hentes i papirudgave i kirkerne. Den fås også som gratis app til iPhone/iPad samt til Android-enheder. I år med nye funktioner Gå til Bibelselskabets hjemmeside