Don og Diva - Café - koncert

Sognets Hus, Bredgade 4 - tirsdag den 2. oktober 2018 kl. 19.30

Café-koncert omkring bordene i Sognets Hus.

Entré kr. 100

Koncerten:
Et folkeligt festfyrværkeri af nogle af de mest kendte arier, sange og duetter fra opera-, operette- og musicalverdenen.
Koncerten er kendetegnet ved et dynamisk og medrivende samspil mellem de to sangere, pianisten og publikum.

På programmet: kendte duetter og arier fra operarepertoiret fx Papageno og Papagenas duet fra Tryllefløjten af Mozart, ”Nessun Dorma” og  ”O, mio babbino caro” af Puccini.

Se mere

Sydafrika - aften med Jannie Fjordside

Sydafrika set indefra

- erindringsrejse tilbage til Sydafrika under apartheid

Sogneaften

tirsdag den 9. oktober kl. 19.00 - Sognets Hus, Bredgade

Journalist Jannie Fjordside har foråret 2018 skrevet og udgivet en bog om Sydafrika under apartheid. Jannie er født og opvokset i Gandrup - og det bliver spændende at høre hende fortælle og læse op.

Vedhæftet er et link til kampagnesiden - her ligger også en lille video, som fortæller mere om bogen og dens emne.

Den russisk ortodokse kirke i fortid og nutid

SOGNEAFTEN

Tirsdag den 13. november 2018 kl. 19.00 i Sognets Hus, Bredgade

Sognepræst René Højgaard Olsen, Bindslev fortæller om den russisk ortodokse kirke i fortid og nutid.

Foredraget begynder som en rejse fra Rusland blev kristnet i 988 og op gennem historien. Her møder vi vikinger, storfyrster, storfyrstinder, zarer, storslået kultur, magt og rigdom. Gennem Ruslands historie har kirke og statsmagt sejlet side om side. Turene var ikke problemfrie; men aldrig så problemfyldte, så kirke og stat var så adskilt fra hinanden, som de blev i 1918, da revolutionen kastede Rusland ud i kaos, borgerkrig og ateisme. Hvilken rolle kirken spiller i det moderne Rusland, vil vi også komme ind på.

Bibellæseplan 2018

Bibellæseplan kan hentes i papirudgave i kirkerne. Den fås også som gratis app til iPhone/iPad samt til Android-enheder. I år med nye funktioner Gå til Bibelselskabets hjemmeside