Kontakt

Kontakt sognepræst Jens Jacob Jensen// Ø. Hassing og Gåser menighedsråd // kirkens medarbejdere (Organist - graver - kirkesanger)

App'en Kirkekalenderen giver en let adgang til gudstjenester, møder og arrangementer i ca. 2.200 kirker, som er tilknyttet Den Danske Folkekirke. Se mere...

Elektronisk Nyhedsbrev

Tilmeld dig det elektroniske nyhedsbrev. - klik her

Nyhedsbrevet udkommer løbende (ca. månedligt) i din e-postkasse. Det fortæller om gudstjenester og arrangementer i sognene - og ikke mindst om kirken i en forandringens tid. Det er også en opfordring til at deltage i debatten om hvordan kirken skal udvikle sig.

Følg med på sognenes facebook-side

Nyt fra din kirke

er en ugentlig dobbeltsiden i Hals Avis - se http://nordjyske.dk/e-avis.aspx

Nyt-fra-din-kirke-siderne udgives (siden 31/5-2009)  som fælles 'kirkeblad' for samtlige sogen i 'den gamle Hals kommune ( Ø. Hassing - Gåser - Vester Hassing - Ulsted - Hals - Hou sogne).

Sogn & Kirke - gudstjenestefolderen

'Sogn & Kirke' udkommer i 'mini-udgave' primært som gudstjenesteliste m.m.

'Sogn & Kirke' udkommer en gang i kvartalet og kan downloades her på siden. Den ligger også i kirkens våbenhus.

Enhver kan få 'Sogn & Kirke' tilsendt med posten eller som e-mail (begge dele er gratis).

Send en mail til jjkj(at)km.dk og skriv om du ønsker at modtage 'Sogn & Kirke'-folderen som e-mail og/eller som almindelig post.

Seneste Sogn & Kirke

Kommende arrangementer