Tilmelding til konfirmandforberedelse 2017-18

Kære konfirmander og forældre

Tilmelding til konfirmation og konfirmandforberedelse 2017-18 kan ske via nedenstående formular.

Tilmelding kan også ske ved at ringe til undertegnede på 98 259064 - eller ved at sende en mail til jjkj(at)km.dk.

Tilmelding kan også ske ved at ringe til sognepræst Lisbeth Bukh, Ulsted på 98 254078 - eller ved at sende en mail til lbu(at)km.dk

I er altid velkomne til at henvende jer om ALT!

Tilmelding til konfirmandforberedelse 2017-18

KONFIRMATION MAJ 2018

Konfirmationerne er planlagt til at finde sted:

• Øster Hassing kirke Kristi Himmelfartsdag - torsdag den 10. maj 2018 (formiddag)
  • Gåser kirke 6. søndag efter påske - søndag den 13. maj 2018 (formiddag)

Det nøjagtige tidspunkt - kl. 9.00 eller kl. 11.00 - kan først fastsættes, når jeg ved, hvor mange der vil konfirmeres hvilken dag. Hvis der er for mange til ét hold (d.v.s. flere end omkring 15 - 20) bliver konfirmanderne delt på 2 konfirmationer samme formiddag (kl. 9 og 11) (Af hensyn til at den enkelte konfirmand kan have så mange gæster med i kirken, som mulig)