SOPRAN OG ORGEL - sommerkoncert

Sopran Lea Quortrup og organist Peter Schüsler giver sommerkoncert

MANDAG DEN 3. JULI 2017 KL. 19.30 i Øster Hassing kirke.

Lea er født i Aalborg og sang flere år i kirkekor under ledelse af Peter Schüsler. I 2012 kom hun ind på Operaakademiet i København og er nu bosiddende i Wien.

Peter Schüsler er organist ved Vor Frue kirke i Aalborg.

På programmet er arier Bach, Händel, Hayden og Mozart. Der bliver en afdeling med danske sange, som synges ved kirkens Flygel.

Nabokirkebesøg

Kirke- og kirkegårdsvandring ULSTED - HOU - GÅSER

3 lyse forsommeraftner (tirsdage) arrangeres der kirkegårds - og kirkevandring i Ulsted - Hou og Gåser kl. 19.00 - 21.00

Tirsdag 27. juni kl. 19-21 i Ulsted, hvor graver Christian Pedersen viser rundt på kirkegården, og hvor vi efterfølgende ser kirken.

Tirsdag den 4. juli kl. 19 - 21 i Hou, hvor graver Christian Pedersen viser rundt på kirkegården og hvor Sognepræst Asger Mørck viser rundt og fortæller om Hou kirke

Tirsdag den 11. juli kl. 19-21 i Gåser, hvor graver Leif Christensen viser rundt på kirkegården og hvor sognepræst Jens Jacob Jensen viser rundt og fortæller om Gåser kirke

Alle er velkomne. Det er gratis at deltage.

Menneskesyn på spil

Onsdag den 11. oktober kl. 19.00 i Sognets Hus og Værestedet.

Vort lokale medlem af Det Etiske Råd Christian Borrisholt Steen (V. Hassing) vil holde en aften under emnet ’Menneskesyn på spil’

Christian Steen vil give et oplæg om arbejdet i Det Etiske Råd og efterfølgende vil der være tid til samtale og diskussion om etik,  tro og eksistens.

Emner, som kan blive berørt: Aktiv dødshjælp? Abort? Organdonation? Medmødre? Kunstig befrugtning? Organturisme? Assisteret selvmord? befolkningsdækket DNA-register? Rugemoderskab?

Kommende arrangementer

Tirsdag den 27. juni kl. 19 - 21

Sommeraften - kirkegårds- og kirkevandring Ulsted kirke (Se nærmere)

Mandag den 3. juli kl 19.30: Sopran og orgel. - Sommerkoncert i Øster Hassing kirke. (Se nærmere)