ARRANGEMENTER I LUTHER-ÅRET GL. HALS KOMMUNE


BIBEL HALVMARATON

Torsdag den 31. august kl. 19.30 i Sognets Hus opvarmning til sæsonens bibel-halvmaraton

Formand for Bibelselskabets stiftsudvalg i Aalborg stift, provst Thomas Reinholdt Rasmussen, Hjørring vil denne aften fortælle om Bibelen, dens tilblivelse og virkningshistorie. Aftenen danner optakt til det lange seje træk hen over efterår, vinter og forår med bibel-læsning.

'Halvmaraton' - fordi vi ikke skal læse hele bibelen, men bibelen i uddrag.

BIBELEN er en vigtig bog. De fleste hjem har en bibel liggende. Nu er lejligheden der, til at lære den nærmere at kende. Det er lagt en stram, men overkommelig plan for ved daglig/ugentlig læsning de kommende 30 uger at nå igennem markante dele af Det Gamle Testmente og hele Det Nye Testamente.

UGENTLIG MØDE - Efter introduktionsaftenen 31/8 bliver der lagt en plan, hvor vi ugentlig mødet en times tid (evt. fyraftensmøde torsdag aften kl. 17-18) for at tale om det læste - og for at holde hinanden fast på læsningen.

FACEBBOOK - der bliver oprettet en lukket gruppe på Facebook, hvor man også kan følge læsningen - og hvor man kan kommunikere sammen om spørgsmål og program.

BIBEL - til læsning kan man bruge sin egen bibel.

Jeg vil dog gerne anbefale 'Bibelen - til konfirmander' udgivet af Bibelselskabet 2016, som er en meget fin og særdeles læsevenlig udgave af bibelen - og som også rummer en del fakta-viden.

BIBEL-HALVMARATON følger en læseplan udarbejdet i bogen 'Bibelhalvmaraton', af Allan Ibsen, Ole Lundegaard og Lasse Åbom (Bibelselskabets forlag 2017).


 

Bibelselskabet

På hjemmesiden ligger bl.a. Bibelen Online med søgefunktion, informationer om Bibelen og dens historie, Søndagens Tekst samt redskaber til brug af Bibelen i hverdagen.

www.Bibelselskabet.dk