JULEKONCERT m Hals sangkor

Onsdag den 14. december kl. 19.00

Julekoncert med Hals sangkor under ledelse af Jørn Hald-Laursen i Ø. Hassing kirke

Det bliver en hyggelig og traditionel julekoncert; Efter koncerten inviterer Ø. Hassing - Gåser menighedsråd til glögg og æbleskiver og hyggelig fællessang i Ø. Hassing forsamlingshus.

Entré: gratis.

Hønsefjer og hul i hovedet

"Det er ganske vist" og "Den barmhjertige samaritaner" – med én mand i 21 roller!

Eventyr og lignelse fortalt og spillet med en sprudlende energi!

Torsdag den 19. januar kl. 17.00  kommer H. C. Andersen på besøg i BIRKEN i skikkelse af skuespiller Jens Jødal, der ved hjælp sjove dukker, mekaniske flagermus, hjælp fra publikum samt en lang række stemmer, der imiterer dyrenes egne lyde, genfortæller eventyret "Det er ganske vist".

Efterfølgende spiller og fortæller Jødal lignelsen om "Den barmhjertige samaritaner" med en række skøre rekvisitter. Flere børn bliver klædt ud som røvere, og hele publikum inddrages løbende i forestillingen. En udgave af lignelsen, der er tro mod fortællingen - men på sin helt egen skøre facon.

Jødal gengiver de to historier med masser af humor og fastholder børn og voksne fra først til sidst, hvor de to historiers pointer kædes sammen.

Arrangementet er for alle børn - både FDF-ere og alle andre. Forældre er mere end velkomne.  Det er gratis at deltage.

Menneskesyn på spil

Onsdag den 1. marts 2017 kl. 19.00

(Stedet meddeles senere)

Foredragsforeningen inviterer til møde med det nordjyske medlem af Det Etiske Råd Christian Borrisholt Steen, som fortæller om sit spændende arbejde i Det Etiske Råd og om, hvordan hans kristne livs- og menneskesyn giver ham styrke og inspiration til dette arbejde.

Aftenen byder på oplæg om arbejdet i Det Etiske Råd og efterfølgende tid til samtale og diskussion om etik, tro og eksistens.

Temaer, som bliver berørt er bl.a.: Aktiv dødshjælp? Abort? Organdonation? Medmødre? Kunstig befrugtning? Organturisme? Assisteret selvmord? Befolkningsdækket DNA-register? Rugemoderskab?

Om Christian Borrisholt Steen:

Medlem af Det Etiske Råd siden 2012 / Cand. mag. i Samfundsfag og Psykologi og Mater i Etik og Værdier i Organisationer / Arbejder til dagligt som Politisk Konsulent hos Kristelig Fagbevægelse / medlem af Vester Hassing menighedsråd / gift med Kirke- og kulturmedarbejder Doris Vest Steen / bor i Vester Hassing

Læs mere om Det Etiske Råd på http://www.etiskraad.dk

Kommende arrangementer

Tirsdag den 6. december kl. 14.00 - Andagt på værestedet

Onsdag den 14. december kl. 19.00

Julekoncert med Hals sangkor i Ø. Hassing kirke med efterfølgende glögg og æbleskiver i Forsamlingshuset. (Se her)

Torsdag den 15. december: Forældremøde kl. 17.00 for 3 b's forældre vedr juniorkonfirmandforberedelse.

Tirsdag den 3. januar kl. 14.00 - Andagt på værestedet

Tirsdag den 17. januar kl. 14.00 - Andagt på værestedet

Tirsdag den 17. januar kl. 18.30: Menighedsrådsmøde i Konfirmandstuen.

Onsdag den 18. januar kl. 19.00

Filmklub i Konfirmandstuen. Se nærmere

Torsdag den 19. januar kl. 17-18 i Birken: Hønsefødder og hul i hovedet. Kirketeater for børn og forældre. Se omtale her

Onsdag den 1. februar kl. 19.00: MENIGHEDSMØDE på Værestedet vedr. Ø. Hassing kirkegård

Tirsdag den 7. februar kl. 14.00 - Andagt på værestedet

Tirsdag den 14. februar kl. 19.30: Vi besøger Folkekirkens Hus og deltager i Pyndts samtale-salon med biskop emeritus Søren Lodberg Hvas (Tilmelding 6/2)

Onsdag den 15. februar kl. 18.00: Filmklub i konfirmandstuen (begynder med god suppe)

Tirsdag den 21. februar kl. 14.00 - Andagt på værestedet

Tirsdag den 21. februar kl. 18.30: Menighedsrådsmøde i Konfirmandstuen.

Søndag den 26. februar kl. 14.00: Fastelavnsfest i Gandruphallen m/ indledning

Onsdag den 1. marts 2017 - Menneskesyn på spil

Foredragsforeningen holder møde med medlem af Det Etiske Råd Christian Borrisholt Steen

Torsdag den 2. marts kl. 17.15: Gud i kirken, mad i Birken (Se mere)

Tirsdag den 7. marts kl. 14.00 - Andagt på værestedet

Torsdag den 9. marts kl. 17-20: Karavanen besøger BIRKEN i forbindelse med Folkekirkens Nødhjælps landsindsamling (12/3).